Υπό αρκετή ζέστη ολοκληρώθηκαν τα προκριματικά της Β’ ημέρας του Πανελληνίου πρωταθλήματος στην Πάτρα

-> Αποτελέσματα
-> Πρόγραμμα /infos

Η Βούλα Παπαχρήστου μπήκε και σήμερα δυνατά κάνοντας 6,39μ στο πρώτο της άλμα στο μήκος.
Η Οξάνα Κορένεβα χρειάστηκε να κάνει 3 άλματα αλλά έφτασε στα 6,16μ. κάνοντας ατομικό. Πάνω από τα 6μ. και η Έφη Κολοκυθά.
Η πρόκριση έκλεισε στα 5,67μ. Η Στέλλα Σμαραγδή έκανε 5,43μ. που είναι η καλύτερη επίδοση για ΑμεΑ της κατηγορίας της (47).

Στους άνδρες ο Μιχάλης Μερτζανίδης έκανε 7,74μ. και ο Μίλτος Τεντόγλου 7,70μ. και μπορούμε να περιμένουμε μεγάλα άλματα το απόγευμα – να θυμίσουμε πως ο Τεντόγλου πέρυσι είχε κάνει το ρεκόρ του κερδίζοντας με 8,30μ.

Στα 400μ. εμπόδια η Έφη Θεοδώρου έκανε την καλύτερη επίδοση των προκριματικών με 60.17 αλλά ακυρώθηκε σε πέρασμα εμποδίου.
Από την πλευρά της έγινε ένσταση που δεν έγινε τελικά δεκτή.

Λιγο πάνω από τα 60 έτρεξαν και οι Αλεξια Κανάκη και Ελπίδα Τόκα.
Ο Κώστας Νάκος έκανε 52.69 στο αγώνισμα των ανδρών, ενώ λόγω πυρετου δεν κατέβηκε ο Πέτρος Κυριακίδης.

Η Σταματία Σκαρβέλη ήταν η καλύτερη τόσο νωρίς πρωί στο βοηθητικό του Λαδόπουλου στη σφυροβολία με 60,30μ., όσο και μετά στο Παμπελοποννησιακό στη σφαιροβολία με 15,95μ.

Στα 200μ. η Ραφαέλα Σπανουδάκη δεν ξεκίνησε τελικά φοβούμενη για τις ενοχλήσεις που είχε σε γαστροκνήμιο.
Η Μαρία Μπελιμπασάκη έκανε διαδικαστική κούρσα σε 24.17 και το απόγευμα θα πάει για το νταμπλ και την επίδοση, ενώ βέβαια τρέχει και η περσινή νικήτρια Γρηγρία Κεραμιδά.

Καλύτερη επίδοση στα προκριματικά και πάλι κοντά αλλά πιο πάνω από τα 24″ έκανε η Άρτεμις Αναστασίου, με 24.10 ενώ σε 24.14 έτρεξε η Κορίνα Πολίτη στην ίδια σειρά.

Δεδομένη από χθες ήταν η απουσία του Λυκούργου Τσάκωνα που ειναι ο κυρίαρχος του αγωνίσματος. Σε 21.21 έτρεξε ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

Στα 800μ. στην ίδια προκριματική σειρά έτυχαν Κεραμάς, Δημητράκης και Καλάκος -με τον Μ.Χάντζο να το επισημαίνει- και η σειρά πήγε στα 1.52.76 με τον Κεραμά. Σε 1.52.94 κέρδισε τη σειρά του ο Λαγός, ενώ η πρόκριση έκλεισε στα 1.55.08 με τον Βασιλάκη, με ίδια επίδοση με τον νικητή της σειράς του, Χρ.Παπούλια.

Στις γυναίκες η Κωνσταντίνα Γιαννοπουλου που άφησε χθες τα 1500μ, ήταν η καλύτερη με 2.08.52. Στα 2.10.15 πηγε η Ανθη Κυριακοπουλου, κάτω από τα 2.11 οι Γρίλλου και Κοίνη με ατομικά, ενώ έτρεξε και η Μουρτά και ο τελικος μα ζί και με τις Δραμινές Λευκοπούλου, Κυνατίδου και τη Δόβρου αναμένεται δυνατός.

Ο Εμ.Πεντίκης ήταν ο μόνος με βολή πάνω από τα 50μ. στη δισκοβολία, όπου 10 συνολικά έκαναν το όριο των 47μ.
Στον ..αποδεκατισμένο ακοντισμό, λόγω των απουσιών Κυριαζή, Μπατζάβαλη που είναι σε περίοδο αποκατάστασης, καλύτερος στα προκριματικά ήταν με 64,17μ ο Νίκος Ευθαλιάδης.

Προηγούμενο άρθροΠάτρα: ρεκόρ νεανίδων η Καραγιάννη, καλά άλματα η Κυριακοπούλου, συνέχεια σε πολλά σερί νικών (+Video)
Επόμενο άρθροTampere: Φινάλε στο παγκόσμιο U20 – 7ος ο Κονιαράκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ