ΣΕΦ – Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

Έχει χωρητικότητα περίπου 14χιλ. θέσεων
Βρίσκεται στο Φάληρο, 1 στάση ηλεκτρικού πριν τον Πειραιά, και με συγκοινωνία εξυπηρετείται και με τραμ και με λεωφορεία. Απέναντι του είναι το Στάδιο “Γ.Καραισκάκης”. 

Κατασκευάστηκε για να φιλοξενήσει αρχικά το Ευρωπαικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου τον Μάρτιο του 1985, με πολύ μεγάλα ονοματα.

Είχε εγκαινιαστεί από τον πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου, στις 16 Φεβρουαρίου 1985, ενώ έγιναν και αγώνες κλειστού στίβου, ακριβώς 14 χρόνια μετά τους πρώτες αγώνες κλειστού που έγιναν στο χώρο του Γ.Καραισκάκης.

Το 1987 φιλοξένησε το Πανευρωπαικό μπάσκετ που κατέκτησε η χώρα μας στις 14/6 κερδίζοντας την ΕΣΣΔ με 103-101. Το 1993 έγινε το final-4 πρωταθλητριών μπάσκετ, με νικήτρια τη Λιμόζ και τρίτο τον ΠΑΟΚ.
Το 1994 είχε φιλοξενήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα πετοσφαίρισης (Cosmovolley) ανδρών με την Ιταλία νικήτρια στον τελικό με 3-1 επί της Ολλανδίας.
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004 φιλοξένησε τους αγώνες πετοσφαίρισης που κέρδισαν η Βραζιλία στους άνδρες και η Κίνα στις γυναίκες.

Φιλοξένησε/φιλοξενεί τα περισσότερα Πανελλήνια πρωταθλήματα και αρκετά Βαλκανικά κλειστού στίβου. Το Στάδιο της Παιανίας για κάποια χρόνια έδωσε μια επιπλέον δυνατότητα προπονήσεων και αγώνων. Η διάθεσή του ΣΕΦ στο στίβο περιορίστηκε ιδιαίτερα τη δεκαετία του 2010 κατά την οποία έφτασε να δίνεται και αν, για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και 1-2 ημερίδες (ενώ κύρια χρήση του γίνεται από την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού)