Το ερχόμενο Σ/Κ, 26-27.6, και μια εβδομάδα μετά το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα εθνικών ομάδων, διεξάγεται σε 3 κατηγορίες το Ευρωπαικό κύπελλο συνθέτων.
Αύριο Πέμπτη αναχωρούν οι ομάδες μας.
Με αντίστροφη σειρά, στο Tel-Aviv του Ισραήλ (αρχικά είχε δοθεί σε πόλη της Πορτογαλίας που πλήγηκε όμως απο ισχυρές βροχοπτώσεις), γίνεται η 2η κατηγορία με τη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας στους άνδρες, με τους Ανδρέα Τσούκαλη (ΓΣ Κηφισιάς), Κων/νο Καραμουσαλή (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Παναγιώτη Μαυρουδάκη (ΟΦΚΑ Σέρρες) και Κυριάκο Πηλίδη (Τιτάν Σερβίων).
Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Λετονία, Λιθουανία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Σερβία, Σλοβενία είναι οι υπόλοιπες ομάδες ενώ μεμονωμένες συμμετοχές θα έχει και η Κύπρος.
Στην 1η κατηγορία (www.hengelo2010ecce.nl) στο Hengelo της Ολλανδίας (->πρόγραμμα) αγωνίζεται η Ελληνική ομάδα με τις Ρούλα Στρατάκη (ΕΑ Ρεθυμνιακού), Σοφία Υφαντίδου (Φίλιππος Βέροιας), Ειρήνη Δανιήλ (Πανελλήνιος ΓΣ) και Ευθυμία Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξάνδρειας). Στρατάκη και Υφαντίδου έχουν ήδη το χαμηλό όριο και θα επιδιώξουν και το υψηλό και, όλες, ένα ατομικό ρεκορ. Η ομάδα σίγουρα είναι πολύ καλή και θα έχει να αντιμετωπίσει τις Αυστρια, Λευκορωσια, Ισπανια, Ουγγαρια, Ιταλια, Ολλανδια, Ελβετια.
Στη Superleague (www.ecce2010tallinn.org) που γίνεται στο Tallinn της Εσθονίας μετέχουν
Α: BLR, ESP, EST, FIN, FRA, RUS, SWE, UKR
Γ: CZE, EST, FRA, GBR, POL, RUS, SWE, UKR

Προηγούμενο άρθροΛασσάνεια 2010
Επόμενο άρθροΤο Πανελλήνιο συνθέτων Ε/Ν & Π/Κ και 10χλμ Ε το Σ/Κ στην Κατερίνη

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Άνοδος στις γυναίκες για την Ελλάδα που τερμάτισε 1η στη γενική καταταξη με 16995β!
    Σοφία Υφαντίδου 5931β (3η στη γενικη κατάταξη)
    Ρούλα Στρατάκη 5888β (4η στη γενική κατάταξη)
    Έφη Κολοκυθά 5176β (ατομικό ρεκόρ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ