
Στην Τραπεζούντα της Τουρκίας βρίσκεται από χθες το απόγευμα (Δεύτερα 11 Ιουλίου) η αντιπροσωπευτική ομάδα του υπουργείου Παιδείας για να συμμετάσχει στην 16η Παγκόσμια Γυμνασιάδα.
Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο στίβο με 12 μελή ομάδα που αποτελείται από τους ακόλουθους αθλητές και αθλήτριες:
Ανδρέας Σεβαστού 100μ.
Σταύρος Σπύρου 800μ.
Κωνσταντίνος Τζιακούρης 110μ. εμπ.
Χρίστος Ταμάνης επι κοντώ
Γεώργιος Κονιαράκης δισκοβολία
Μαρία Αντωνίου 100μ. -200μ.
Ελεάνα Καλογήρου 200μ.
Ίριδα Θεοδοσίου 400μ.
Χριστίνα Πετρή 1500μ.
Δάφνη Γεωργίου 100μ. εμπ.
Ιωάννα Πέτρου 2000 στήπλ
Ηλιάνα Ευαγγέλου σφυροβολία
Στόχος της συμμετοχής είναι η συνέχιση της παράδοσης των καλών εμφανίσεων , που άρχισε από το 1976 και συνεχίστηκε μέχρι την προηγούμενη διοργάνωση της Βραζιλίας με τα χρυσά μετάλλια της Σκεύης Ανδρέου στα 100μ. και της Ναταλίας Χριστοφή στα 100μ. εμπ.
Η Παγκόσμια Γυμνασιάδα αρχίζει αύριο Τετάρτη 13 Ιουλίου και ξεχωρίζει η συμμετοχή του κορυφαίου στον κόσμο αθλητή στην ηλικία του στο αγώνισμα της δισκοβολίας Γιώργου Κονιαράκη.
(από ΚΟΕΑΣ)




