
Το Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό θα υποδεχθεί πλέον τους κυριότερους αγώνες στην Κύπρο φέτος, με αποκορύφωμα τους Παγκυπριους Α/Γ και το Ευρωπαϊκό ομάδων για τη Γ’ κατηγορία.
Η αρχή θα γίνει με τους εαρινούς αγώνες – τα 59α “Μάτσεια” και παράλληλα τους παγκύπριους συνθέτων Α/Γ & Κ20 που είχαν αναβληθεί, το ερχόμενο Σ/Κ 22-23/5.
Να σημειωθεί ότι οι Παγκύπριοι Α/Γ θα διεξαχθούν στις 10-11/6, δύο ημέρες νωρίτερα σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό και εν όψει του ETCh.
Οδηγίες για covid
Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες και κανονισμούς, που εξέδωσε ο ΚΟΑ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, δεν υπάρχουν κινητές μονάδες ανίχνευσης αντιγόνου στο χώρο διεξαγωγής των αγώνων. Η διεξαγωγή αγώνων και η συμμετοχή, θα επιτρέπεται νοουμένου ότι προσκομίζεται από όλους τους εμπλεκόμενους, είτε αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του covid – 19, με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του covid – 19, τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών (3) εβδομάδων από την ημέρα του εμβολιασμού, είτε αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης στις περιπτώσεις προσώπων που νόσησαν από την ασθένεια covid – 19 και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι (6) μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής θετικής διοργάνωσης. Για την τήρηση όλων των μέτρων η Ομοσπονδία θα ορίσει ειδικό Λειτουργό Ασφαλείας.
Οι επόμενοι βασικοί αγώνες στην Κύπρο:
- 28-29/05 Παγκύπριοι Κ23 , Λεμεσός
- 29/05 Αναπτυξιακοί, Λευκωσία
- 10-11/06 Παγκύπριοι Α/Γ , Λεμεσός
- 19-20/06 Ευρωπαικό εθνικών ομάδων 3η κατ., Λεμεσός
- 24-25/06 Παγκύπριοι Κ16 , Παραλίμνι
- 01-02/07 Παγκύπριοι Κ18 , Λεμεσός
- 21-22/07 Συνάντηση Κ18 Κύπρος-Ελλάδα. Λευκωσία





