Το 2ο Ευρωπαικό πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων ξεκινάει την Πέμπτη 5 Ιουλίου στο Gyor της Ουγγαρίας.
-> Πρόγραμμα – πληροφορίες
-> Ελλην.συμμετοχές – αποτελέσματα

Δύο χρόνια μετά την απαρχή της διοργάνωσης στην Τιφλίδα -με δυναμική ελληνική παρουσία- και στην πόλη όπου πέρυσι εγινε και το Ευρωπαικό φεστιβάλ, οι αγώνες αναμένονται να αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα καθως πλέον δεν θα γίνεται παγκόσμιο της κατηγορίας, ενώ φέτος επιπρόσθετα θα κριθούν και οι Ευρωπαικές συμμετοχές για τους Ολυμπιακους Π/Κ

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 11πμ ώρα Ελλάδος (10 τοπική) με τα προκριματικά στη σφυροβολία κορασίδων με διπλή τόσο την ελληνική παρουσία με τη Σταυρούλα Κοσμίδου και την Παναγιώτα Φρίγγη αλλά και την κυπριακή με τη Σοφία Χατζησάββα και τη Βλαδηβάλια Κωνσταντίνου, με όριο τα 65μ.
Το όριο των 70μ. θα επιδιώξει ο Γεράσιμος Καλογεράκης στο Α΄γκρουπ των προκριματικών του ακοντισμού.

Το 7θλο αρχίζει με τη Μαργαρίτα Τσουκαλά να είναι και η ..πρώτη που θα εμφανιστεί, στον εσωτερικό διάδρομο της πρώτης σειράς στα εμπόδια.
Στα 5000μ. βάδην η Όλγα Φιάσκα αλλά και η Μαρία Σεφεριάδη θα διεκδικήσουν ακόμα και το πρώτο ελληνικό μετάλλιο. Η Λευκορωσίδα Zubkova δείχνει φαβορί, η κούρσα θα είναι ανοικτή.

Το πρωί ξεκινούν με προκριματικά και συνεχίζουν το απογευμα με ημιτελικά και τα 100αρια, όπου μεγάλος απόντας θα είναι βέβαια ο Γιάννης Γρανιτσιώτης που ήταν ο κορυφαίος.
Το απογευματινό πρόγραμμα ξεκινάει στις 6:40μμ με προκριματικά ύψους και συμμετοχή του Κύπριου Κυριάκου Παμπακά.

Στα 800αρια, η Ελένη Ιωαννίδου και η Ιωάννα Πανοπούλου θα επιδιώξουν να είναι στις 3 πρώτες των σειρών τους ή έστω στις 3 επόμενες καλύτερες επιδόσεις από τις 6 σειρές.
Η Σπυριδούλα Καρύδη στο μήκος έχει όριο τα 6,15μ. για τον τελικό της επόμενης μέρας – ενώ βέβαια θα έχει και συνέχεια με το βασικό της αγώνισμα, το τριπλούν.
Στο τέλος της Α’ ημέρας τρέχει η Μαρίνα Ποργιοπούλου στα προκριματικα των στηπλ.

Πιο πριν θα έχει γίνει ο απευθείας τελικός των 3000μ. παίδων. με Βρετανούς και Τούρκους να δείχνουν επικρατέστεροι.

Προηγούμενο άρθροΠαναγή και Παππάς ξεχώρισαν στο Ορεστικό – Ανεβαίνουν Κολοκυθά, Ζάκκα και Νεράντζης
Επόμενο άρθρο2ο Ευρωπαικό Π/Κ (Gyor) 2018

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ