Μετά από 2 συνεδριάσεις που είχαν προηγηθεί τον προηγούμενο μήνα και την επίλυση κάποιων τυπικών θεμάτων, η Ομοσπονδία και η Επιτροπή μετεγγραφών (με τους Ι.Σταματόπουλο, Μ.Καρδαρά, Γ.Παναγόπουλο, Γ.Κλικίζο, Α.Λεοντόπουλο) γνωστοποίησαν τις μετεγγραφές για αθλητές-τριες 9-12, 12-15, 15-18, άνω των 28 ετών, καθώς και τις περιπτώσεις σπουδών, διετής αποχή από αγώνες, και Κυπρίων και αλλοδαπών αθλητών.

Η Υφαντίδου και η Ζαπουνίδου ήταν οι πρωταθλήτριές μας από όσους έχουν ήδη το όριο για το Ριο που άλλαξαν σωματείο.
μεταξύ των αθλητών που άλλαξαν σύλλογο είναι και οι Γ.Τσάκωνας, Μακρής, Σταματόγιαννης, Γκούρλιας και Κοκλώνη, Πετσούδη, Πανέττα, Ξυδώνα. Τα σύνθετα αγωνίσματα καθώς και τα 400μ. εμπόδια και τριπλούν γυναικών είχαν πολλές σημαντικές μετακινήσεις.
Ο Ελ.Βενιζέλος ενισχύθηκε κι άλλο, όπως και η ΑΕ Μεσογείων αλλά και ο Πανναξιακός ενώ ο Παναθηναικός επένδυσε στην αντοχή.

Στις μετεγγραφές (δείτε αναλυτικά ->εδώ) που ξεχωρίζουν:

Οι δύο καλύτερες φέτος στα 400μ εμπόδια μετακινήθηκαν, καθώς η Έφη Θεοδώρου από τον Πίνδαρο πήγε στον Πανναξιακό και η Κατερίνα Δαλάκα από τον Ηρακλή Θεσ/νίκης στη Νεάπολη Χαλκίδας.
Η Όλια Πετσούδη και η Αργυρώ Πιντη από τον ΠΑΟΚ κατηφόρισαν στον πρωταθλητή σύλλογο Ελ.Βενιζέλο Χανίων, ο οποίος απέκτησε και τον Χρήστο Καλαμαρα από την ΑΕΚ.
Η Γωγώ Κοκλώνη από την ΑΕΚ μετακινήθηκε στον ΑΟ Δρομέα Βάρης. Οι Κώστας και Μανώλης Κουτσουκλάκης από την Ολυμπιάδα Κομοτηνής επέστρεψαν στον Κύδωνα Χανίων.

Ο Γιώργος Τσάκωνας από την ΓΕ Σκάλας πήγε στην ΑΕ Μεσογείων και ο Νίκος Ξενικάκης από τον ΓΑΣ Ιεράπετρας στον Τρίτωνα Θ.
Ο Μανώλης Μακρής από τον Ενιπέα Λιτοχώρου στον ΠΑΟΚ και η αδερφή του, Παρασκευή, στον Αετό Θεσ/νίκης. Από τον ΑΟ Μεγάρων έφυγαν οι τριπλουνίστριες Νίκη Πανέττα για τον Ολυμπιακό και Αθανασία Πέρρα για τον Πανναξιακό ενώ από τον Κούρο η Αναστασία Φουτσιτζίδου πήγε στην Ολυμπιάδα Πατρών.
Στον Πανιώνιο επέστρεψε από τον Κόροιβο ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος.

Η Δέσποινα Ζαπουνίδου από τον ΑΟ Πεύκης πήγε στον Ίκαρο Αλμωπίας και ο Ζαχαρίας Τσαμουδάκης από τον Ιλισσό στον Φωκιανό Καρδίτσας.
Ο Μάρκος Γκούρλιας από τον Ιλισσό πήγε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, απ΄οπου ο Δήμος Μαγγίνας έφυγε για να πάει στον Παναθηναϊκό, όπως και ο Κώστας Γκελαούζος από την ΑΕΚ κι έτσι -και με την προσθήκη και του Γιώργου Λουφέκη από το Βέλος Π.Φαλήρου- ισχυροποιήθηκε ιδιαίτερα στην αντοχή και στον ανώμαλο δρόμο. Από την ΑΕΚ επέστρεψε στον Μεσσηνιακό η Ελένη Θεοδωρακοπούλου.

Ο Μιχάλης Σταματόγιαννης (που τελεί ακόμα υπό τιμωρία) από τον Αίολο Πατρών πάει στον Πίνδαρο Θηβών, ο Γεράσιμος Θεοδώρου από την Ολυμπιακή Δομή στον Ολυμπιακό ενώ η Παναγιώτα Τουλουμτζή από τον Ολυμπιακό στον Ίκαρο Αλμωπίας και ο Κώστας Κωστογλίδης από τον Ηρακλη Θ. στην ΑΕ Μεσογείων.

Πολλές οι μετακινήσεις των αθλητών των συνθέτων με τη Σοφία Υφαντίδου από τον Φίλιππο Βέροιας να πηγαίνει στον Πανναξιακό.
Από τον Κόροιβο Αμαλιάδας έφυγαν ο Παναγιώτης Μαντής για τον Πανιώνιο, η Όλγα Καστανά για τον Τρίτωνα Θεσ/νίκης, η Βασιλική Μαρκοπούλου για την Ολυμπιάδα Πατρών. Ακόμη, η Μαρία Παντερμαλή από τον ΑΟ Κιλκις και η Εμμα Ιωακειμίδου από τον ΓΣ Καλλιθέας πήγαν στον ΑΟ Μυκόνου και η Χριστίνα Κουβελη από τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας στον Ελ.Βενιζέλο.
Η Νίκη Ξυδώνα που πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων στο 7θλο, από τον ΑΓΕ Βοιωτίας πήγε στον Πίνδαρο Θηβών.

Ακόμη, στις κυριότερες μετεγγραφές είναι οι ακόλουθες:

Στα σπριντ και εμπόδια, ο Πάνος Τριβυζάς από τον Θέρσιππο και ο Κώστας Μουράτης από τον Ηρακλή Θ. πήγαν στον Ολυμπιακό ενώ ο Γιώργος Κουτσοθεοδώρου όπως και ο Θεόπιστος Μαυρίδης μετακινήθηκαν από τον Ολυμπιακό στον Τρίτωνα Θ. Από τη Δωδώνη Ιωαννίνων ο Παναγιώτης Μπεκιαρίδης πήγε στην Ολυμπιακή Δομή ενώ ο Γιάννης Σταματελόπουλος στον ΓΑΣ Ιεράπετρας.

Ο Τάσος Γκούσης θα ξανατρέξει φέτος, γυρίζοντας από τον Πανιώνιο στον σύλλογο που ξεκίνησε, τον Ερμή Κέρκυρας, ενώ ο αδερφός του Μιχάλης από τον Ελ.Βενιζέλο, θα δοκιμάσει στο βάδην με τον Ιλισσό. .
Η Ελένη Λευκοπούλου από την ΑΕΚ πήγε στον ΓΣ Γλυφάδας και η Ευθυμία Γαβαλά πήγε από την Ολυμπιάδα Κομοτηνής στην ΑΕΚ. Τις Γεωργαλά από τον ΓΣ Γλυφάδας και Τσαλουκίδη από τον ΑΟΠΦ πήρε ο ΑΠΟΕΛ Μολαων.

Η Χαρά Ζάκκα από τη Βεργίνα επέστρεψε στον Πρωτέα Ηγουμενίτσας. Η Άλκηστη Γεωργίου από την Υγεία Ρόδου, λόγω σπουδών, πήγε στον ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής. Η Ανδρομάχη Κωστογλίδου από τον Κύδωνα στον Φίλιππο Βέροιας.

Στις ρίψεις η Ελένη Ταυρη μετακινήθηκε από τον ΓΕ Ηρακλείου στον Πανευβοικό, ενώ η Μαρία Ζέρβα από τον Εύδαμο Κω στον Ακρίτα Καλαμάτας.

Στα άλματα, η Κατερίνα Γαστεράτου από τον Κερκυραικό πήγε στον ΠΑΟΚ, η Αλεξάνδρα Γιωβάννη από τον Πανιώνιο στο Βέλος Π.Φαλήρου και η Αλίκη Βαγγέλη από τον Αστέραʼ90 στον Θέρσιππο, ενώ η Βασιλική Κουτσουμπού από τον ΓΣ Αρκαδίας στον Πανναξιακό.

Στην αντοχή, ο Ανέστης Παπούλιας από την ΑΕΚ πήγε στον Πανναξιακό, ο Γιώργος Μενης από τον Ποσειδώνα Σύρου στον ΑΟΠΦ, ο Κώστας Τουσε από την ΓΕ Αγρινίου στον Ολυμπιακό.
Η Ελευθερία Πετρουλάκη από τον Σητειακό στον ΓΣ Καλλιθέας, η Βασιλική Ζωγράφου από τον ΓΣ Γρεβενών στον ΓΣ Τρικάλων, η Φωτεινή Δαγκλή από την ΓΕΑ Τρικάλων στον ΑΟ Καλιστος.

Τέλος, από την Κύπρο, ο Νικόλας Φράγκου θα αγωνίζεται με τον Ιλισσό και η Ραφαέλα Δημητρίου με την ΑΕΚ.

Προηγούμενο άρθροΠαγκόσμιο ρεκόρ νεανίδων στο επικοντώ στη Νέα Ζηλανδία
Επόμενο άρθροΓια 13-14/2 το πανελλήνιο κλειστού και πρόταση για 2 ημερίδες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ