Τα συγχαρητήρια για την εμφάνιση των αθλητών μας συνεχίζονται. Και δικαίως. Πήραμε μετάλλια, μπήκαμε τελικούς, διακριθήκαμε ως χώρα παρά τα προβλήματά της.
Δεν θα σταθούμε στις διακρίσεις, αλλά στα κενά που υπάρχουν σε πολλά αγωνίσματα. Γιατί πέρα από τις επιτυχίες υπάρχουν προβληματισμοί για το τι υπάρχει πίσω από τη βιτρίνα. Τι γίνεται π.χ. με τα «χαμηλά» εμπόδια ή τις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις, το ακόντιο στις γυναίκες κλπ.
Είναι ευκαιρία να υπάρξει ένας σχεδιασμός από την αρμόδια ομοσπονδία ώστε να αρχίσουν να καλλιεργούνται πιο συστηματικά τα αγωνίσματα στα οποία υπάρχει υστέρηση.
Το έχουμε ξαναγράψει ότι το ελληνικό προπονητικό δυναμικό έχει τη δυνατότητα να «απογειώσει» αγωνίσματα που υστερούν. Και -απ’ ό,τι γνωρίζουμε- και το έμψυχο αθλητικό δυναμικό υπάρχει.
Ας βρεθεί λοιπόν εκείνος ο προγραμματισμός που θα συνδυάσει προπονητές και αθλητές για να πανηγυρίσουμε στο μέλλον επιτυχίες σε περισσότερα αγωνίσματα. Τώρα μας δίνεται η ευκαιρία.

Προηγούμενο άρθροBerlin – 6 medals for Greece
Επόμενο άρθροΕπιτυχημένη η διοργάνωση για ελληνικό και ευρωπαικό στίβο στο Βερολίνο – Η συνέχεια
Ο Μανώλης Λαμπράκης προσφέρει πολλά χρόνια ως προπονητής (τώρα στον ΓΣ Κερατέας) και ζει από κοντά τον ελληνικό στίβο, με τα πρώτα βήματα στο Στάδιο Καραισκάκη. Υπήρξε σπρίντερ, μέλος της εθνικής ομάδας. Επίσης όμως είναι δημοσιογράφος και είναι από τους πλέον κατάλληλους να σχολιάσει με τον δικό του ουσιαστικό, ρομαντικό ή και καυστικό τρόπο θέματα και καταστάσεις εντός κι εκτός στίβων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ