Συνεχείς και πολλοί οι εγχώριοι αγώνες αυτό το διάστημα, με τους αθλητές να επιδιώκουν τη βελτίωση και όρια για τα πανελλήνια πρωταθλήματα και σε κάποιες περιπτώσεις και για διεθνείς διοργανώσεις.

Με μεγάλη συμμετοχή έγιναν οι αγώνες στην Παλλήνη. – όπου σε μήκος, 100μ. και εμπόδια αναγνωρίζονταν επιτεύξεις ορίων, κάτι που κατάφερε η Ντελίου τελικά.

-> αποτελέσματα

Στο μήκος, η Κωνσταντίνα Μπερτσιμά έκανε 6,16μ. επίδοση καλύτερη από το όριο για το παγκόσμιο Κ20 αλλά ο άνεμος ήταν +2,5μ/δ. – πάνω από το επιτρεπτό και δεν της έκανε το …χατήρι στην ονομαστική της γιορτή. Ελιχε αρκετά μεγάλα άλματα, δύο μεγαλύτερα άκυρα και μάλλον είναι θέμα χρόνου το όριο.
Το αγώνισμα κέρδισε η Αναστασία Σαρλάνη με ατομικό ρεκόρ 6,30μ. ενώ 3η ήταν η Οξάνα Κορένεβα με 6,06μ. (+2,4)

(Η Κωνσταντίνα Μπερτσιμά με την προπονήτριά της, Βενετία Χατζηιωάννου)

Στα 100μ. έτρεξε η Άννα Κιάφα, σε 12.12 και ο 16χρονος Νικήτας Μπουρας σε 11.11.

Η Χαβά Ντελίου έκανε 14.00 στα 100μ. εμπόδια, ατομικό ρεκόρ και το όριο για το παγκόσμιο Κ20.
(στην κεντρική φωτογραφία με Στέλιο Μπίσμπα και Σταμάτη Μάγο)

Στην κατηγορία Κ16 στα 200μ. εμπόδια, που είναι από τα νέα αγωνίσματα, η Άννα Κωτσογιαννίδη έκανε 28.44 σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση (επιβεβαιώθηκε η ανεμομέτρηση που ήταν -1,1μ/δ).
Στα 150μ. η Κασσάνδρα Γρηγοριάδη έτρεξε σε 18.84 και 19.60 η 13χρονη Ελένη Ιακωβάκη.

Λόγβ της μεγάλης συμμετοχής υπήρξε μια καθυστέρηση στην ανάρτηση των αποτελεσμάτων και την επιβεβαίωση κάποιων επιδόσεων.

Οι διοργανωτές των αγώνων επιθυμούν να ευχαριστήσουν όλους τους συμμετέχοντες κι ελπίζουν με τις παρεμβάσεις που αναμένονται στο στάδιο να αναβαθμίσουν τους αγώνες το 2023.

Προηγούμενο άρθροΝάξος: Ατομικό ο Περιστέρης στο Πορτάραθλον
Επόμενο άρθροΗ McColgan πήρε το ρεκόρ της Radcliffe στα 10χλμ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ