Το σχολικό πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του στα Ιωάννινα με τα αγωνίσματα του βάδην και της Β’ ημέρας των συνθέτων (μετά την υψηλού επιπέδου Α’ ημέρα)

-> Αποτελέσματα

Η Αναστασία Ντραγκομίροβα ολοκλήρωσε μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση, συγκεντρώνοντας 5680β. στο 7θλο (ρεκόρ αγώνων). Μεταξύ των επιμέρους επιδόσεών της, συγκριτικά τα 6,12μ. στο μήκος και τα 15,52μ. στη σφαιροβολία ήταν αρκετά καλύτερα σε σχέση με τις επιδόσεις που έδωσαν τη νίκη στα ατομικα, ίδια με της πρώτης ήταν τα 1,72μ. στο ύψος και με της δεύτερης τα 14.37 στα εμπόδια.

Όπως και οι εκ των χθεσινών πρωταγωνιστριων Τζένγκο, Κεσσίδη, η 16χρονη είναι αθλήτρια του Γ.Μποτσκαριωβ, του ΑΣ Κένταυρος και μαθήτρια του ΓΕΛ Καλλικράτειας. Ακόμα δεν έχει την ελληνική υπηκοότητα και έτσι οι επιδόσεις της δεν αναγνωρίζονται ως πανελλήνια ρεκόρ κορασίδων (στο διασυλλογικό συνθέτων έκανε 6,44μ. στο μήκος και 5718β. στο 7θλο κορασίδων – Η Τσουκαλά πέρυσι είχε με κανονικό άνεμο 5336β. που παραμένει πανελ.ρεκόρ και αγώνων στο 7θλο)

Στο 10θλο νικητής ήταν ο Θανάσης Παρασκευάς με 6337β.
Ο Γιάννης Αβραμίδης δεν ήταν εκεί αλλά τα παιδιά ήταν μαζί του!
Ο συναθλητής του, Μιχάλης Κελεπούρης, που πήρε την 3η θέση στα 10.000μ. βάδην, στην απονομή κρατούσε φωτογραφία του με ευχή για γρήγορη ανάρρωση.
Νικητής στο αγώνισμα ήταν ο Αριστοτέλης Μπουσδας σε 48.53.52.

Στα 5χλμ βάδην κοριτσιών η Όλγα Φιάσκα ήταν νικήτρια και φέτος, σε 23.17.52 σημειώνοντας ρεκόρ αγώνων βελτιώνοντας σχεδόν κατά μισό λεπτό της Τσινοπούλου, 12 χρόνια μετά.

Προηγούμενο άρθροΗ ομάδα της Κύπρου για την πενταεθνή συνάντηση Ε/Ν
Επόμενο άρθροWorld U18 best by Tzengo in JT

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ