Ενα δυσάρεστο επεισόδιο έγινε χτες στον περιβάλλοντα χώρο του Αγ.Κοσμά, όπου υπήρξε μια διένεξη μεταξύ του ομοσπονδιακού προπονητή βάδην κου Κεφαλλόπουλου, και της αθλήτριάς του Αθηνάς Παπαγιάννη, οπου λέγεται -καθώς υπήρχαν αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες στο παράπλευρο γήπεδο ποδοσφαίρου- οτι η τελευταία δέχτηκε βίαιη επίθεσή του.
Αναμένονται εξελίξεις στο θέμα και φυσικά ακρόαση του προπονητή απ το ΣΕΓΑΣ.

Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, αλλά και την έγγραφη καταγγελία της αθλήτριας Αθηνάς Παπαγιάννη, η οποία υπήρξε αντικείμενο ξυλοδαρμού από τον προπονητή της και Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα, μεταξύ άλλων, τα εξής:

α. να μην συνεχίσει την συνεργασία του με τον ανωτέρω προπονητή και
β. να παραπέμψει τον προπονητή στην Δικαστική Επιτροπή.

“Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Προσπαθώ να ηρεμήσω εγώ, αλλά και η οικογένεια μου. Όταν με έριξε κάτω και με χτυπούσε με κλωτσιές στο κεφάλι και στην κοιλιά τα έχασα. Ολος ο κόσμος που ήταν εκεί τα έχασε”, είπε η Αθηνά Παπαγιάννη και συνέχισε:

“Ηταν εκτός εαυτού σε τέτοιο βαθμό που ούτε θυμάται. Δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέματα. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν έγινε αυτό ήταν η καριέρα μου. Τώρα δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Μπορεί να έχουμε περάσει πολλά τόσα χρόνια που ήμασταν μαζί, αλλά έπειτα από αυτό δεν δέχομαι ως άνθρωπος να γυρίσω πίσω”.

Σκέφτεται το εξωτερικo

Ελάχιστες είναι οι επιλογές για να βρει νέο προπονητή στην πρωτεύουσα η Αθηνά Παπαγιάννη. Η πρωταθλήτρια του βάδην προσπαθεί να ηρεμήσει από την ιστορία του ξυλοδαρμού από τον Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο, με τον οποίον η συνεργασία έληξε και τυπικά, ύστερα και από παρέμβαση του ΣΕΓΑΣ.

Είναι δεδομένο πως δεν έχει επιλογές (για διάφορους λόγους δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί με κάποιον από τους 2-3 κορυφαίους προπονητές βάδην που υπάρχουν στην Αθήνα) και έτσι ψάχνει για μία αξιόπιστη λύση εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Αυτή η λύση δεν αποκλείεται να έρθει, μάλιστα, από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Ιταλία!

Η Παπαγιάννη διατηρεί καλές σχέσεις με τους Ιταλούς βαδιστές (που είναι από τους κορυφαίους στην Ευρώπη) και κάθε χρόνο έκανε στη γειτονική χώρα ένα βασικό μέρος της προετοιμασίας της. Δεν είναι βέβαια και το πιο εύκολο πράγμα να συνεργαστεί με έναν προπονητή που βρίσκεται εκτός χώρας, αλλά είναι μία λύση για την πρωταθλήτρια από την Πρέβεζα.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και τι θα τη συμβουλεύσει η ομοσπονδία, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, έχει στο μυαλό της τη σκέψη να καταλήξει σε προπονητή από την Ιταλία.

πηγη:goalday

Προηγούμενο άρθροΑλλαγή πλεύσης για Buschbaum
Επόμενο άρθροΠαπαντώνης και Κεφαλα νικητές στη Σητεία