Ο Αμερικανός Mike Rodgers, μετά τον Τζαμαικανό Steve Mullings (που πλέον κινδυνεύει με ισόβιο απολεισμό), και αυτός έχει μπλεξίματα, καθώς βρέθηκε θετικός με διεγερτικό απο ..ενεργειακό ποτό απ ότι ο ίδιος έγραψε στο twitter. Ο έλεγχος ηταν απο αγώνα στην Ιταλία όπου έτρεξε σε 10″09 και αγωνίστηκε και με την 4χ100, κι απ ότι είπε ο manager toy Tony Campbell, το κακό έγινε σε club όπου νόμισε ότι ήπιε RedBull αλλα ήταν άλλο ποτό που περιήχε απαγορευμένη ουσία. Ακόμη η τιμωρία του δεν είναι σίγουρη βέβαια.

Ο Steve Mullings είχε 9″80 φέτος και μετά τον συμπατριώτη του Asafa Powell -9″78 καθώς και τον τραυματία και συναθλητή του στο γκρουπ Tyson Gay -9″79 είχε την καλύτερη φετινή επίδοση. Μετά ακολουθούσε ο Rodgers με 9″85, επίδοση που πέτυχε ο Richard Thompson απο το Trinidad και Tobago στο Port of Spain και βελτίωσε το ρεκόρ του μετά απο 3 χρόνια.
Έτσι απο όσους θα αγωνιστούν στο Daegu έχει την 2η καλύτερη φετινή επίδοση , ενώ o Bolt έχει 9″88 αλλά σίγουρα είναι ο πλέον υπολογίσιμος, και είναι ο κατοχος του τίτλου.

Να θυμίσουμε πως είχαν τερματίσει οι αθλητές στα εθνικά πρωταθλήματα – trials των 2 υπερδυνάμεων των σπριντ:

ΗΠΑ (με +1,3μ/”)
1 Walter Dix, 9.94
2 Justin Gatlin, 9.95
3 Michael Rodgers, 9.99
4 Trell Kimmons, 10.04
5 Jeff Demps, 10.05
6 Darvis Patton, 10.09
x Ivory Williams, DQ
x Travis Padgett, DNS

Τζαμάικα (με -1,8μ/”)
1 Asafa Powell, 10.08
2 Yohan Blake, 10.09
3 Steve Mullings, 10.10
4 Nesta Carter, 10.12
5 Michael Frater, 10.19
6 Dexter Lee, 10.31
7 Mario Forsythe, 10.32
8 Jacques Harvey, 10.47

Προηγούμενο άρθροΈξι χρυσά η ελληνική ομάδα στους βαλκανικούς Π/Κ στην Προύσα. 10
Επόμενο άρθροΣτον τελικό της Παγκόσμιας Πανεπιστημιάδας η Κατερίνα Στεφανίδη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ