Αν ο τρόπος που η Δημόσια Τηλεόραση αντιμετώπισε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου εκνεύρισε τους φιλάθλους του κλασικού αθλητισμού, η απίστευτη αδιαφορία που έδειξε για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα προκαλεί οργή.

Σε μία ακόμη ένδειξη… αγάπης για όλα τα αθλήματα- και όχι μόνο εκείνα του οπαδικού ενδιαφέροντος- η ΔΤ αποφάσισε να μην μεταδώσει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που ξεκινά την Παρασκευή.

Η κρατική τηλεόραση- που σημειωτέον είχε μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση τη δεύτερη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος με μία ημέρα καθυστέρηση- οδηγήθηκε σε αυτή την ανεξήγητη απόφαση, τη στιγμή που συνεχίζει να ασχολείται με ιδιαίτερη ζέση με το Champions League, αλλά και τους αγώνες μπάσκετ.

Έτσι, ραντεβού στο Σόποτ θα είναι η πρώτη διοργάνωση αυτού του επιπέδου για το στίβο που δεν θα δείξει η κρατική τηλεόραση στην Ελλάδα. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες στη συνδρομητική τηλεόραση, μέσω του Eurosport, αλλά και μέσω διαδικτύου.

Οι φίλοι του στίβου για livestream μετάδοση, μπορούν να επισκεφθούν τη διεύθυνση :http://www.watchathletics.com/page/591/world-indoor-championships-live-stream.

Προηγούμενο άρθροΤα ελληνικά κοντάρια έγιναν διεθνές θέμα-Spikes: Μην ανησυχείτε, έφτασαν
Επόμενο άρθροΜε όνειρα στις αποσκευές και χαμόγελο στο πρόσωπο η ελληνική ομάδα στο Σόποτ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ