Αγωνιστική δράση σε όλη τη χώρα αυτό το τριήμερο, λίγο πριν την τελική ευθεία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ στις 18-19 Ιουνίου στην Πάτρα (->Πρόγραμμα).

Πέρα απο το grandprix το Σάββατο στο Άργος Ορεστικό (δείτε->εδώ) και το διεθνές meeting ριψεων “Σιθώνεια” στη Νικήτη της Χαλκιδικής την Κυριακή, αρκετες είναι ακόμα οι επιλογές των αθλητών: Θεσσαλονίκη, Σχηματάρι, Νέα Σμύρνη, Χολαργό, Κέρκυρα, Ηράκλειο…

Στο Ηράκλειο γίνονται τα Κνώσσεια (->Πρόγραμμα) με τα αγωνίσματα του επικοντώ ανδρών και του ύψους Α&Γ να λαμβάνουν χώρα την Παρασκευή 10/6 το απόγευμα στο Παγκρήτιο και τα υπόλοιπα το Σάββατο από τις 3μμ στο Στάδιο Ελευθερίας.

Στο Σχηματάρι γίνονται το Σάββατο και μέχρι αργά οι αγώνες στη μνήμη του Ευάγγελου Δεπάστα με πληθος συμμετοχών (->νέο πρόγραμμα/συμμετοχές) και τη Μαρινάκου και Γιαννοπούλου σε 400μ. και 1500μ, τη Δαλάκα στα 400μ εμπόδια και πιο πριν στα 100μ. και τους Ανδρεάδη-Τριβυζά στα σπριντ μεταξύ αυτών, αλλά και στις κορασίδες την Άρτεμη Αναστασίου στα 200μ., τη Λιάνα Παπαδοπούλου στα 100μ. εμπόδια, τη Δήμητρα Αλεξιου στη δισκοβολία.

Στη Θεσσαλονίκη διεξάγονται αγώνες στη μνήμη της Αλέκας Σιούλη (->εδώ) Στον αγώνα είχε δηλωθεί και η Ολυμπια Πετσούδη σε 100μ. και 200μ. – όπου είναι και η Πιντη όμως θα πάει τελικά για εμπόδια στο Άργος Ορεστικό καθώς δοκίμασε το πόδι της και είναι εντάξει.

Στην Κέρκυρα γίνονται το Σάββαττο τα “Καποδίστρεια”.

Στο Στάδιο της Νέας Σμύρνης γίνονται οι αγώνες “Πανιώνια 2016” (->Πρόγραμμα) και με αγωνίσματα Α/Γ κάτι που δεν συνέβαινε για πολλά χρόνια εκεί.

Την Κυριακή 12 Ιουνίου στον Χολαργό γίνονται οι αγώνες “Τάσος Ξενος” (->Πρόγραμμα)

Για πολλούς αθλητές λοιπόν οι αγώνες αυτός είναι ένα τελευταίο τεστ πριν το πρωτάθλημα – ή μια τελευταία ευκαιρία για το όριο πρόκρισης για το Π.Π. Α/Γ
-> Όρια Πανελληνίων πρωταθλημάτων

Για τους αγώνες στο εξωτερικό, δείτε -> εδώ

Προηγούμενο άρθροSuper Schippers και άτυχος Collins στο Oslo, μεγάλη επίδοση ο έφηβος Bukowiecki και ο μικρός Ingebrigtsen
Επόμενο άρθροΣτη Γενεύη η σκυτάλη, καλές ελληνικές συμμετοχές στην Ευρώπη το Σάββατο 11/6

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ