Ολοκληρώθηκε το Βαλκανικό πρωτάθλημα Ε/Ν στο Σχηματάρι, όχι με τον καλύτερο τρόπο λόγω καιρού, αφου πέρα από τον άνεμο που ήταν συνήθως γύρω στα 3-4μ (ευνοικός στην ευθεία), προς το τέλος του προγράμματος ξέσπασε καταιγίδα κάτω απο την οποία με δυσκολία έγιναν τα 4χ400 ειδικά των εφήβων, αλλά και το ύψος νεανίδων που ήταν σε εξέλιξη για 3 αθλήτριες, και ενμέρει και το τριπλούν εφήβων.

Αγωνιστικά είχαμε 2 χρυσά, με τον Χρήστο Σελεμίδη στο 10θλο και τον Γιάννη Κώτση στο επικοντώ (συναθλητής της νικήτριας νεάνιδας του αγωνίσματος χτες, Λορέλας Μάνου), ενώ αργυρά είχαμε με τον Πατεράκη στα 200μ (που δεν… πρόφτασε στο τέλος), την Πεσιρίδου στα 100μ εμπόδια με σπουδαία εμφάνιση, και την Καρακατσάνη στα 3χλμ που μέχρι την τελική ευθεία φαινόταν πως θα διεκδικούσε και το χρυσό. Χάλκινα οι Κωστογλίδης στη σφύρα, Χρυσαειδής στα 110μ εμπόδια, Τουσέ στα 3χλμ (δηλώνοντας την ανάγκη για κίνητρα για τους νέους αθλητές στίβου), Τσολακίδης στο δίσκο (που τόνισε τις δύσκολες συνθήκες σε θέματα υποδομής), Βουτσινάς στα στηπλ, Φιλιππίδης στον ακοντισμό, Ζαβλανού στη σφαίρα και η 4χ400μ νεανίδων.

Νικήτρια στη βαθμολογία η Ρουμανία τόσο στους εφήβους -με 2η την Ελλάδα, όσο και στις νεάνιδες (3η η Ελλάδα)

Αξιοσημείωτη η παρουσία του κόσμου αλλά και η σπουδαία προσπάθεια των διοργανωτών. Ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού και του Ερμή Σχηματαρίου τόνισε την προσπάθεια να έρθει ο κόσμος στο στίβο και να στραφεί στον αθλητισμό γενικότερα και επέβλεπε συνεχώς τη διοργάνωση με τον κο Μπεκρή και πλήθος συνεργατών και εθελοντών να τρέχουν αδιάκοπα, αλλά και τον εκ των έσω εκφωνητή να συντονίζει.

Αποτελέσματα: http://www.stivoz.gr/?p=16810

Φωτογραφίες: http://www.stivoz.com/photoz/index.php?c=76

Σχολιασμός στο υπάρχον θέμα: http://www.stivoz.gr/?p=16810

Προηγούμενο άρθροΒαλκανικοί Ε/Ν, Σχηματάρι
Επόμενο άρθροWAF Α’μέρα: Τίτλοι τέλους για Nerius, νίκη Gay, 3ος o Ιακωβάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ