• Top Newz RSS Feed

  by Published on 16-01-2017 23:37
  1. Categories:
  2. > Ελλάδα,
  3. - κλειστός στίβος
  Article Preview


  Στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου ημερίδα κλειστού στίβου, στο Αλεξάνδρειο, ενώ θα προηγηθούν ορισμένα αγωνίσματα στο κλειστο των Αμπελοκήπων (δείτε->εδώ)

  Την ίδια ημέρα υπάρχει στον Άγιο Κοσμά νέα ημερίδα (δείτε->εδώ), μετά την προπονητική ημερίδα που έγινε το Σάββατο, με αντίστοιχο πρόγραμμα, ενώ μια εβδομάδα μετά θα ακολουθήσει και 3η στη σειρά.

  Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου θα γίνει η κεντρική ημερίδα στο ΣΕΦ (δείτε->εδώ) όπου θα γίνει και το πανελλήνιο πρωτάθλημα στις 18-19 Φεβρουαρίου (δείτε->εδώ), ενώ ...
  by Published on 15-01-2017 19:45
  1. Categories:
  2. > Ελλάδα,
  3. - εκτός σταδίου
  Article Preview


  Ο 61ος αγώνας "Κ.Κοτζιά" και παράλληλα το περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου για τις ΕΑΣ Αθηνών, Πειραιά & ΝΔ Αττικής διεξήχθησαν την Κυριακή 15/1 στο Άλσος Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τον Πανιώνιο ΓΣΣ, τον Δήμο Νέας Σμύρνης και τον ΟΝΑ.

  Τον αγώνα στήριξε η οργάνωση ΣΥΝΔΟΤΕΣ (Συναινούντες στην Δωρεά Ανθρώπινων Κυττάρων, Ιστών και Οργάνων) προτρέποντας και ενημερώνοντας να γίνουμε δότες μυελού των οστών, με δείγμα σάλιου από άτομα 18-45 ετών και εγγραφή στην Ελληνική και Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

  Ο καιρός ήταν πολύ καλός, η συμμετοχή πάντως στις μεγαλύτερες κατηγορίες, σε Α/Γ και ιδίως σε Ε/Ν, ήταν πολύ κατώτερη των προσδοκιών.
  -> Αποτελέσματα

  Στους άνδρες (8χλμ) ...
  by Published on 16-12-2016 01:01
  1. Categories:
  2. συνεντεύξεις/θέματα
  Article Preview


  16/12/2006. Υλοποιείται και είναι στον αέρα μια ιδέα που ξεκίνησε λίγο καιρό πριν από άτομα του χώρου του κλασικού αθλητισμού.

  Αρχικά ως ένα διαδικτυακό σημείο συνάντησης μεταξύ των αθλητών και των φιλάθλων στίβου όμως μέρα με τη μέρα εμπλουτιζόταν με νέες λειτουργίες και έφτασε σε σημείο να παρέχει θέματα, εγχώριες και διεθνείς ειδήσεις, αγωνιστικό ημερολόγιο, top λίστες και στατιστικά, φωτογραφίες από πολλούς ελληνικούς και διεθνείς αγώνες, blogs αθλητών και ανθρώπων του στίβου, αποτελέσματα και προκηρύξεις αγώνων καθώς και πάρα πολλά χρήσιμα στοιχεία.
  Τα πάντα μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ανεπτυγμένα και οργανωμένα.
  ΟΛΟΣ Ο ΣΤΙΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ - ήταν και το 1ο motto του stivoz.gr.

  Το 1ο post του site έγραφε τότε: «Σκοπός του stivoz.gr είναι ...
  by Published on 13-01-2017 13:29
  1. Categories:
  2. > Ελλάδα,
  3. - ανοικτός στίβος,
  4. συνεντεύξεις/θέματα
  Article Preview


  Εδώ και έναν χρόνο, οι ρίπτες που έκαναν προπόνηση στον βοηθητικό χώρο του Σταδίου του Αγίου Δημητρίου, έχουν …ξεσπιτωθεί. Μεταξύ αυτών, το γκρουπ του Ομοσπονδιακού προπονητή ρίψεων κου Θωμά Κυριαζή, που έχει υπό την επίβλεψή του πολλούς αθλητές της Εθνικής ομάδας - όπως τον Γιάννη Κυριαζή και τον Πάρη Μπατζάβαλη που είναι οι κορυφαίοι ακοντιστές στην Ελλάδα με τη 2η και 3η επίδοση όλων των εποχών (μετά από τον μεγάλο Γκατσιούδη) και με διεθνείς παρουσίες και διακρίσεις.

  Πλέον χρειάζεται να πηγαίνουν είτε στο ΟΑΚΑ είτε στον Άγιο Κοσμά – όπου και τους συναντήσαμε σε προπόνησή τους (ακολουθούν φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου) και μας εξήγησαν πως έχει η κατάσταση.

  Ο χώρος που βρίσκεται ...
  by Published on 15-01-2017 22:20
  1. Categories:
  2. > Ελλάδα,
  3. - εκτός σταδίου,
  4. Πανελλήνιοι
  Article Preview


  Το πανελλήνιο πρωτάθλημα των 50χλμ βάδην αλλά και αγώνες χειμερινής ημερίδας έγιναν την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στην περιοχή του Σχινια.
  -> Αποτελέσματα

  Στο 50αρι, όπου ξεκίνησαν 4 βαδιστές, τη νίκη πήρε ο Γιάννης Βαίτσης σε 4:30.38, ενώ ο Κώστας Ντεντόπουλος εγκατέλειψε.
  Ο Βαίτσης που πρν ένα μήνα έκλεισε τα 21 του χρόνια, είναι αθλητής του Ν.Κεφαλόπουλου και ανήκει στον ΓΑΣ Ιλισσός.

  Για την ημερίδα, στα 20χλμ ο Ζαχαρίας Τσαμουδάκης έκανε 1:29.37 με τον Σάββα Κραβαριώτη να ακολουθεί σε 1:32.24. Στις νεάνιδες η Δήμητρα Μποχωρη τερμάτισε σε 1:44.00.

  Στα 10αρια, ...
  by Published on 21-12-2016 15:31
  1. Categories:
  2. > Ελλάδα,
  3. > Κύπρος,
  4. συνεντεύξεις/θέματα
  Article Preview


  Ο αθλητισμός ενώνει και προσφέρει. Το Eleven (11) είναι μια ιστορία 11 παιδιών 11 ετών από 11 διαφορετικές χώρες που σχηματίζουν ποδοσφαιρική ομάδα και προετοιμάζονται για τον αγώνα της ζωής τους, ενάντια σε έναν πιο έμπειρο αντίπαλο, μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ακαδημία.

  Είναι ντοκιμαντέρ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μια εκστρατεία που στοχεύει να χρησιμοποιήσει τη δύναμη του ποδοσφαίρου για να σπάσει τα εμπόδια επικοινωνίας, να γιορτάσει την ποικιλομορφία και να δημιουργήσει κοινωνική συνοχή. Η παραγωγή είναι μια διεθνής συνεργασία μεταξύ των 11 χωρών, σε αυτές και η Ελλάδα, που κάθεμια έχει τον δικό της σκηνοθέτη και παραγωγό -κεντρικός είναι ο έλληνας Μιχάλης Μονεμβασιώτης, ενώ φιλανθρωπικές οργανώσεις υποστηρίζουν τα παιδιά στις συμμετέχουσες χώρες (Αυστραλία, Βραζιλία, Δανία, Ελλάδα, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ισπανία, Κατάρ, Μ.Βρετανία, Ν.Αφρική, Τρινινταντ)

  Όλα τα κέρδη της θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη αυτών των φιλανθρωπικών οργανώσεων.
  Για την Ελλάδα, θα υποστηριχθούν τα παιδικά χωριά SOS της Θράκης, ενώ η ΕΟΕ στηρίζει την εκστρατεία.

  Η Κύπρος μάλιστα δημιούργησε video με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ Κύπρου και τη συμμετοχή πολλών κορυφαίων αθλητών της, μεταξύ τους οι ...
  by Published on 14-01-2017 10:00
  1. Categories:
  2. > Ελλάδα,
  3. συνεντεύξεις/θέματα
  Article Preview


  Το Δημοτικό στάδιο της Καλλιθέας είναι από τα πλέον ιστορικά και εμβληματικά της Αττικής. Αγωνιστικά, οι αγώνες «Μπιζάνεια» μάζευαν κάθε χρόνο πλήθος αθλητών, με ατελείωτες σειρές στους δρόμους. Επίσης τελευταία γίνονταν και αγώνες αλμάτων. Στο Στάδιο προπονείται ο ΓΣ Καλλιθέας με ιστορία από το 1966 -το τμήμα στίβου από το 1984- αλλά και ο νεώτερος Φιλαθλητικός.

  Ένα από τα γκρουπ που είναι κατά βάση εκεί είναι αυτό που προπονεί ο Παναγιώτης (Τάκης) Γερακός - ο οποίος υπήρξε και καλός αθλητής αντοχής - ανήκε στον ΓΣ Καλλιθέας. Μεταξύ των συναθλητών του ήταν ο Νίκος Μαξούρης και η Καρολίνα Σκούρτη, αθλητές που μετέπειτα γύμνασε κιόλας.

  Το Δημοτικό Στάδιο, αν και φέρει το όνομα του Γρηγόρη Λαμπράκη, είναι περισσότερο γνωστό ως Ελ Πάσο, καθώς ...
  by Published on 13-01-2017 13:01
  Article Preview


  Τις επικείμενες αλλαγές στον Ευρωπαικό στίβο παρουσίασε ο πρόεδρος της ΕΑΑ, Svein Arne Hansen.
  Σε παρουσίασή του αρχικά για τη χρονιά που πέρασε, το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα του Amsterdam κρίθηκε επιτυχημένο, με γεμάτο στάδιο, όμορφη ατμόσφαιρα, καλή τηλεοπτική κάλυψη, θετικότατη οικονομική αποτίμηση, για πολλούς το καλύτερο Ευρωπαικό που έχει γίνει- και όλα αυτά σε Ολυμπιακή χρονιά. Επίσης στο 2016 έγινε το 1ο Ευρωπαικό πρωτάθλημα Π/Κ (κι ενώ το αντίστοιχο παγκόσμιο οδεύει προς κατάργηση). Στα θετικά και οι νέες εγκαταστάσεις της ΕΑΑ σε νέο χώρο στη Λωζάννη - που είναι η έδρα της από το 2004.

  Κυρίαρχα ζητούμενα για το μέλλον είναι η οικονομική διασφάλιση, ο εκσυγχρονισμός των διαδικασιών και το να γίνει ο Κλασικός Αθλητισμός άθλημα ζωής: "Your Sport for Life" όπως είναι το μόττο, με όσους ασχολούνται να αισθάνονται μέρος του αθλήματος.

  Πρέπει τα events ...
  by Published on 14-12-2016 14:15
  1. Categories:
  2. - εκτός σταδίου
  Article Preview


  Σήμερα, η Nike αποκαλύπτει το Breaking2, ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο έργο σχεδιασμένο για να ξεκλειδώσει τις ανθρώπινες δυνατότητες.

  Όπως όλα τα παράτολμα όνειρα, το Breaking2 έχει έναν φιλόδοξο στόχο: ο μαραθώνιος σε λιγότερο από 2 ώρες.

  Πολλοί θεωρούν ότι αυτό είναι αδύνατο. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να μειωθεί το παγκόσμιο ρεκόρ ανδρών (2:02:57) κατά 3%. Ωστόσο, αυτή ακριβώς η πρόκληση είναι το κίνητρο της Nike: αυτό που μοιάζει αδύνατο είναι μια ευκαιρία για να οραματιστεί το μέλλον του αθλητισμού.

  Για να συμβάλει στην επίτευξη αυτού του άθλου, η Nike συνεργάζεται με μια ποικιλόμορφη ομάδα κορυφαίων στελεχών από διάφορους ...
  by Published on 19-12-2016 23:54
  1. Categories:
  2. > Ελλάδα
  Article Preview


  Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19/12/2016 στο Μέγαρο Μουσικής η εκδήλωση των 63ων Αθλητικών Βραβείων του ΠΣΑΤ, για τους Κορυφαίους του Ελληνικού Αθλητισμού το 2016, κατόπιν σχετικής ψηφοφορίας των Αθλητικών Συντακτών.

  Ο κος Παυλόπουλος έκανε και την απονομή στην τελευταία βράβευση όπου ο Λευτέρης Πετρούνιας (ενόργανη γυμναστική) αναδείχθηκε όπως και πέρυσι ο κορυφαίος άνδρας, ενώ συνυποψήφιοι ήταν ο Σπύρος Γιαννιώτης (κολύμβηση αν.θαλ.) αλλά και ο Κώστας Φιλιππίδης.

  Κορυφαία γυναίκα ήταν η Άννα Κορακάκη (σκοποβολή), με τις άλλες δύο τελικές υποψήφιες να είναι από τον στίβο, η Κατερίνα Στεφανίδη και η Βούλα Παπαχρήστου.

  Η Κορακάκη βραβεύτηκε και από τους Συντάκτες Κύπρου (όπου αντίστοιχα καλύτεροι αθλητές αναδείχθηκαν δύο πρωταθλητές από το στίβο, ο Μίλαν Τραίκοβιτς και η Ραμόνα Παπαιωάννου) με ένα όμορφο επαθλο που απεικονίζει το αρχαίο καράβι της Κερύνειας.
  Αντίστοιχα στη Λευκωσία ...
  by Published on 21-12-2016 15:41
  1. Categories:
  2. > Διεθνής στίβος,
  3. > Ελλάδα
  Article Preview


  Οι αθλητές- άτομα που εμπνέουν τον κόσμο με κάτι παραπάνω από τις εξαιρετικές -και όχι απαραίτητα κορυφαίες όμως- επιδόσεις τους, είναι από τα ζητουμενα της IAAF για την ενίσχυση της εικόνας του στίβου στην κοινωνία και το να κρατηθούν κια αυξηθούν οι φίλαθλοι του Κλασικού Αθλητισμού και οι αθλούμενοί του.

  Αν κοιτάξει κανείς λίγο πιο πέρα από το βάθρο των νικητών θα δει ανθρώπους των οποίων ο ρόλος ως πρέσβεις του αθλήματος του στίβου είναι εξίσου σημαντικός με εκείνον της ίδιας της νίκης. Αυτοί είναι οι SPIKES προσωπικότητες της χρονιάς 2016.

  Μεταξύ τους και η Αλέξι Πάππας, με ...
  by Published on 02-01-2017 20:08
  1. Categories:
  2. > Ελλάδα,
  3. τεχνικά θέματα & ΣΕΓΑΣ
  Article Preview


  Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία, πήρε τη σχετική άδεια από το Υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να βρεθεί στις αυλές των Δημοτικών Σχολείων για την εκτέλεση του προγράμματος Kids Athletics και την εφαρμογή προγράμματος ανεύρεσης ταλέντων.

  {Δείτε περισσότερα για το -> Kids Athletics}

  Το πρόγραμμα θα τρέξει σε συνεργασία με τις τοπικές ΕΑΣ και τους σωματειακούς προπονητές της εκάστοτε περιοχής. Στόχος της ομοσπονδίας να δώσει το ερέθισμα στους μικρούς αθλητές να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο στίβο και να κάνουν το πρώτο βήμα προς το στάδιο. Ηδη ομάδες εργασίας ανά ΕΑΣ έχουν σχηματιστεί και από το τέλος του επόμενου μήνα αναμένεται να ξεκινήσουν επισκέψεις στα σχολεία.

  Αυτή δεν θα είναι, όμως, η μοναδική δράση προώθησης του αθλήματος. Η ομοσπονδία ...
  by Published on 14-12-2016 11:12
  1. Categories:
  2. > Ελλάδα,
  3. τεχνικά θέματα & ΣΕΓΑΣ
  Article Preview


  Μετά από συνεδρίαση στις 23/11 και απόφαση στις 6/12 αλλά και κάποια τυπικά θέματα, η Ομοσπονδία γνωστοποίησε τις μετεγγραφές για αθλητές-τριες 9-12, 12-15, 15-18, άνω των 28 ετών, καθώς και τις περιπτώσεις σπουδών, διετής αποχή από αγώνες, και Κυπρίων και αλλοδαπών αθλητών.
  -> Μεταγραφές 2016-2017

  Ο Παναθηναικός έκανε δυναμικές κινήσεις ενώ ενισχύθηκαν κι άλλο Ελ.Βενιζέλος και ΑΟ Μυκόνου.

  Η κορυφαία σπριντερ Μαρία Μπελιμπασάκη μετά από όλα τα χρόνια στον Σητειακό, πήρε μεταγραφή για τον Πανναξιακό, απ'οπου όμως η 7θλητρια Σοφία Υφαντίδου έφυγε για τον Τρίτωνα Θεσσαλονίκης.
  Σημαντική απόφαση και για την πρωταθλήτρια των δρόμων αντοχής Ράνια Ρεμπούλη που από τους Νέους Λέρου, πήγε στον Κάμειρο2009.
  Η Αναστασία Καρακατσάνη πήγε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο Πάνος Ανδρεάδης στον Πανιώνιο, ο Μάκης Στεργιούλης και η Γρηγορία Κεραμιδά στον Δρομέα Βάρης.

  Η Αλέξι Πάππας από τον Ελ.Βενιζέλο ...
  by Published on 03-12-2016 00:29
  1. Categories:
  2. > Διεθνής στίβος,
  3. > Ελλάδα
  Article Preview


  Το ετήσιο Gala της IAAF -που πέρυσι μετά και τα γεγονότα με τη Ρωσία δεν είχε πραγματοποιηθεί- έγινε στο Μονακό την Παρασκευή 2/12 όπου υπήρξε και βράβευση της αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ και καθηγήτριας ΤΕΦΑΑ κας Ξένιας Αργειτάκη με το βραβείο της Γυναικας στον Αθλητισμό, για τη συνεισφορά στην ανάπτυξη, την ενθάρρυνση και την ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών και κοριτσιών σε όλα τα επίπεδα του αθλήματος.

  Αποκορύφωμα βέβαια ήταν η ανακήρυξη των καλύτερων αθλητών της χρονιάς.
  Ο 30χρονος Τζαμαικανός Usain Bolt που κατάφερε για 3η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες να τερματισει 1ος σε 100μ-200μ. και 4χ100μ. ήταν, για 6η φορά στον θεσμό, ο μεγάλος νικητής στους άνδρες, επικρατώντας του ΝοτιοΑφρικανού van Niekerk που πέτυχε εντυπωσιακό παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ. και του Βρετανού Farah που έκανε και πάλι το νταμπλ σε 5-10χλμ. (είχε αναδειχθεί και κορυφαίος απο την ΕΑΑ)

  Σε συνέντευξη πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα, είπε πως ...
  by Published on 18-12-2016 20:00
  1. Categories:
  2. > Ελλάδα,
  3. τεχνικά θέματα & ΣΕΓΑΣ
  Article Preview


  Για 3 ημέρες στο κλειστό προπονητήριο του Αγίου Κοσμά, συγκεντρώθηκαν οι περισσότεροι από τους καλύτερους σπριντερ των κατηγοριών για το 1ο camp σκυταλοδρομιών, το οποίο περιελάμβανε και ένα προπονητικό σεμινάριο (δείτε->εδώ)

  Η έμπειρη Γωγώ Κοκλώνη, οι κορυφαίοι σπρίντερς -με βασικό αγώνισμα τα 200μ.- Μαρία Μπελιμπασάκη και Λυκούργος Τσάκωνας, οι πρωταθλητές των ψηλών εμποδίων Ελισάβετ Πεσιρίδου και Κώστας Δουβαλίδης καθώς και οι Κατερίνα Δαλάκα, Μαρία Γάτου, Ραφαέλα Σπανουδάκη, Παναγιώτα Βενιέρη, Κορίνα Πολίτη, Γρηγορία Κεραμιδά, οι Γιάννης Νυφαντόπουλος, Παναγιώτης Ανδρεάδης, Πάνος Τριβιζάς, ήταν μεταξύ αυτών που συμμετείχαν και "δέθηκαν" αρκετά μεταξύ τους δουλεύοντας συνολικά ως ομάδα.

  Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Ασλανίδης παρουσίασε το πρακτικό κομμάτι του καμπ, με τη βοήθεια και άλλων προπονητών (Καρούζος, Χατζηαναστασιάδης, Τζήκος, Μακρής, Βογιατζάκης κ.α.)
  Απούσα, για ευχάριστο λόγο, η Ιωάννα Σιώμου, που γέννησε την Παρασκευή!
  Το camp είχαν υπό την επίβλεψή τους οι επιτελικοί ομοσπονδιακοί (Κουτσιώρας, Μελέτογλου, Αποστολόπουλος).

  Το πρόγραμμα περιελάμβανε ...
  by Published on 15-01-2017 00:36
  1. Categories:
  2. > Ελλάδα,
  3. > Κύπρος,
  4. - κλειστός στίβος,
  5. meetings εξωτερ.
  Article Preview


  Πολύ καλό ξεκίνημα έκανε ο Κώστας Φιλιππίδης, στο 1ο φετινό του meeting στην Ορλεάνη της Γαλλίας όπου πέρασε στο επικοντώ τα 5,73μ. με την πρώτη προσπάθεια (όπως πριν και τα 5,44μ., 5,55μ., 5,65μ.) και κέρδισε τον αγώνα.
  Ο Φιλιππίδης που πέρυσι στον κλειστό έκανε πανελλήνιο ρεκόρ με 5,84μ., θα αγωνιστεί ακολούθως στις 25/1 στο Cottbus και στις 28/1 στο Rouen.

  Στις ΗΠΑ που οι αγώνες Πανεπιστημίων είναι συνεχείς, o Άγγελος Βασιλείου στην πρώτη του κούρσα εκεί έτρεξε τα 3000μ. σε 8.41.99, κερδίζοντας στο Virginia Tech Invitational.

  Η ...
  by Published on 15-01-2017 00:01
  1. Categories:
  2. > Ελλάδα,
  3. - κλειστός στίβος
  Article Preview


  Η πρώτη μιας σειρά από ημερίδες που θα γίνουν στο προπονητήριο του Αγίου Κοσμά διεξήχθη το Σάββατο 14/1, με αγωνίσματα μικρών κατηγοριών το πρωί (είχαν γίνει και στις 7/1) και για τους πιο μεγάλους το απόγευμα.

  -> Αποτελέσματα

  Η ημερίδα ήταν προπονητική και οι όποιες ατομικές επιδόσεις δεν μετρούν ως ρεκόρ.

  Ο Εμμανουήλ Καραλής έκλεισε το πρόγραμμα, ξεπερνώντας τα 5,25μ. στο επικοντώ και κάνοντας μια καλή αρχή. Τα 5,20μ. πέρασε ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος που δείχνει έτοιμος να επιστρέψει.
  Στις γυναίκες η Κύπρια Μαρία Αριστοτέλους πέρασε τα 3,90μ., ενώ η νεάνιδα Μυρτώ Κασσωτάκη έκανε 3,70μ. και η κορασίδα Μιλένα Ποστικα 3,50μ.

  Στα 60μ. ...
  by Published on 13-01-2017 16:37
  1. Categories:
  2. > Ελλάδα,
  3. - κλειστός στίβος,
  4. - εκτός σταδίου
  Article Preview


  Μετά από ημερίδες μικρών κατηγοριών, το Σάββατο γίνεται και η πρώτη βασική ημερίδα κλειστού στίβου, στο κλειστό προπονητήριο του Αγίου Κοσμά, που ξεκινάει το πρωί με μικρές κατηγορίες και συνεχίζεται το απόγευμα με τις μεγάλες (->πρόγραμμα/συμμετοχές)

  Το αγώνισμα που αναμένεται να ξεχωρίσει είναι το επικοντώ, όπου θα αγωνιστεί ο Εμμανουήλ Καραλής αλλά και οι Νίκος Νεράτζης, Γιάννης Κυριαζής, Ανδρέας Μητακίδης, καθώς και οι νεαρές Αριάδνη Αδαμοπούλου, Μυρτώ Κασσωτάκη.

  Την ίδια ώρα, ενδιαφέρον στο επικοντώ θα υπάρχει το Σάββατο και στην Ορλεάνη της Γαλλίας, όπου o Κώστας Φιλιππίδης ξεκινάει μια σειρά από διεθνή meeting (δείτε->εδώ). Με στόχο το Ευρωπαικό κλειστού στις 3-5/3 στο Βελιγράδι, ...

  Page 1 of 10 12345 ... LastLast
Designed and owned by Ioannis P. Pouloupatis